Wat is de afstudeerhelpdesk?

De Afstudeerhelpdesk is dé plek voor studenten voor hulp bij het afstuderen aan hogeschool of universiteit. Loop je vast op je plan van aanpak? Laat SPSS niet zien wat je wil? Wij bieden je maatwerkbegeleiding bij het schrijven van onderzoeksvoorstellen en scripties. Je kan ook kiezen voor een coaching tijdens je hele afstudeertraject.

De begeleiding vindt in basis online plaats, dus via e-mail. Daarnaast zul je regelmatig telefonisch contact hebben met jouw persoonlijke begeleider.

Ja, ik wil!!!

Onderwijs
Wij kunnen ook ingehuurd worden door hogescholen en universiteiten voor afstudeerbegeleiding van hun studenten, bijvoorbeeld bij langstudeerders. Maar ook binnen het reguliere afstudeertraject hebben wij verschillende opties om te ondersteunen.

Meer weten? info@afstudeerhelpdesk.nl

 

Wie zitten achter de Afstudeerhelpdesk?

Léon van Lier (persoonlijk begeleider)

De persoonlijke begeleiding wordt verzorgd door Léon. Hij heeft ruime ervaring in het doen van onderzoek en in het begeleiden van studenten bij het afstuderen. Hij begeleidt ook studenten die ‘langstudeerder’ zijn en al meerdere malen een onvoldoende voor hun scriptie hebben behaald. Ook geeft hij op interim basis les op hogescholen in bijvoorbeeld onderzoeksvaardigheden, statistiek en SPSS. De begeleiding van Léon kenmerkt zich door een no nonsense aanpak (direct en met humor).

Reinier Pitt (front office)

Het eerste online contact verloopt via Reinier, hij zal jouw aanvraag in behandeling nemen en jouw persoonlijke afstudeerbegeleider inschakelen. Daarnaast zal Reinier contact met jou onderhouden met betrekking tot de voorstellen, facturen en andere zaken. Het eerste aanspreekpunt van de AfstudeerHelpdesk is Reinier.