Wat kunnen we voor je doen?

Je kunt met verschillende vragen en problemen terecht bij Afstudeerhelpdesk.nl. Zie alle mogelijkheden in de blokken hiernaast en hieronder. Niet duidelijk? Staat er niet bij wat je zoekt? Mail ons!

Contact

Onderzoeksvoorstel en/of PVA

Veel studenten hebben hulp nodig bij hun onderzoeksvoorstel/plan van aanpak. Ze weten niet waar ze moeten beginnen of hun plan van aanpak wordt niet met een voldoende beoordeeld. En wanneer je jouw scriptie schrijft voor een bedrijf, komt het nogal eens voor dat het bedrijf niet helder is over hun onderzoeksvraag. Het is dan aan jou om dat duidelijk te krijgen. Veel studenten hebben hier moeite mee. AfstudeerHelpdesk helpt je bij jouw PVA, zodat je sneller en gerichter met het onderzoek kan starten.

SPSS en onderzoek

SPSS is een van de meest gebruikte computerprogramma’s voor statistiek. Er is een grote kans dat jij voor het verwerken van kwantitatieve data binnen het onderzoek moet werken met SPSS. Werken met een statistisch programma is complex en veel studenten lopen dan ook vast tijdens het analyseren van de data. AfstudeerHelpdesk biedt je SPSS-hulp, zodat je het maximale uit de data van jouw onderzoek kan halen.

Scriptiebegeleiding

Als jij graag je scriptie wilt afronden en behoefte hebt aan concrete hulp, dan hebben wij de ideale oplossing voor je. Bij AfstudeerHelpdesk heb je een persoonlijke begeleider die ruime ervaring heeft in scriptiebegeleiding en in het uitvoeren van onderzoek.

Met onze persoonlijke scriptiehulp helpen we je bij het succesvol afronden van je scriptie. Wij bieden inhoudelijke scriptiebegeleiding en coaching en samen met jou zorgen we ervoor dat je de eindstreep haalt!

Afgekeurde PVA of scriptie, wat nu?

Is jouw plan van aanpak afgekeurd of is jouw scriptie met een onvoldoende beoordeeld? Ook dan kan AfstudeerHelpdesk jou helpen. Voor veel studenten is het soms lastig om met een open en kritische blik naar hun eigen product te kijken en op die manier de juiste wijze te vinden om het PVA of de scriptie te herschrijven. AfstudeerHelpdesk helpt jou bij die kritische blik en biedt jou de persoonlijke feedback om je weer op de goede weg te krijgen naar een succesvolle PVA of scriptie.

Quickscan PVA of scriptie

AfstudeerHelpdesk biedt jou de mogelijkheid een Quickscan PVA of scriptie uit te laten voeren. Dit houdt in dat het stuk globaal en snel wordt bekeken en van (algemene) feedback wordt voorzien. Hiermee krijg je een inschatting wat er eventueel (nog) verbeterd kan worden aan het document. Dus wil je graag een frisse blik op jouw PVA/scriptie? Of wil verkennen of extra begeleiding jou gaat helpen om het tot een voldoende te brengen? Laat het weten…(knop weer?).

Coachingstraject bij afstuderen

AfstudeerHelpdesk kan jou ook ondersteunen bij het gehele afstuderen. Loop jij vast qua planning? Heb je moeite met het aanbrengen van structuur in de laatste fase van het afstuderen? Of heb je behoefte aan adviezen rondom het afstuderen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je helpen door middel van online, telefonische en persoonlijke contactmomenten om jou weer op het juiste spoor te brengen richting je diploma.

Workshops

Naast individuele begeleiding bij afstuderen bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van kleinschalige workshops. In kleine groepjes kun je deelnemen aan een workshop waarin we verschillende onderdelen van het afstuderen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over het doen van onderzoek, SPSS of het schrijven van een Plan van Aanpak (PVA). Doordat we werken met kleine groepen blijft er genoeg ruimte voor individuele aandacht. Deze workshops kun je eventueel met jouw jaargenoten bij ons aanvragen en daarmee kun je kosten met elkaar delen.